fbpx

Om os

I 2020 startede vi Paddle Club, hvor vi var to kammerater, der gerne ville udbrede vandaktiviteten Paddleboarding endnu mere, til den danske befolkning. At købe paddleboard og udstyr, samt transporten af det, var ikke ideelt for os, da vi var studerende og boede langt fra vandet. Derved fik vi ideen til at etablere Paddle Club.

Med en ubesværet, lettere og serviceminded løsning, gør vi det muligt at du som medlem kan hente stand up paddleboards fra flere forskellige fornemme lokationer, i København. Med vores helt ubegrænsede paddleboard udlejning på abonnement, stræber vi efter at give dig muligheden for at træne og dyrke motion, når du har tid og lyst. Vi vil gerne være med til, nemt og bekvemt, at give dig muligheden for at opleve smukke København, på en unik og anderledes facon, end du måske er vant til, om end det er fra vores SUP-spots ved stranden eller havnen.
Vi higer altid efter at udvikle og skalere vores koncept, så hop med på bølgen. Hos Paddle Club kan du være sikker på at vi aldrig træder vande, og så kan det være at vi åbner en ny lokation i nærheden af dig, inden længe.

Kun det bedste udstyr

I vores eksklusive samarbejde med vandsportsplatformen, Nordic Watersports, kan du også udforske events, abonnementsløsninger og andre vandsportsgrene. Teamet bag Paddle Club og Nordic Watersports har tilsammen 20 års erfaring med vandsport, så man som medlem er i sikre og inspirerende hænder. Vores specielt designede SUP boards har vi lavet i samarbejde med vores partner, SUP BASS. Sammen har vi designet et board der er perfekt til alle niveauer, når det kommer til stabilitet, fremdrift, og ikke mindst sjov på vandet. Vi tilbyder altid kun det bedste vandsportudstyr og sikkerhed, inden for vandaktiviteten, bl.a. med vores CE godkendte redningsveste, som du som medlem altid får med dig, når du skal ud og færdes på vandet.

Teamet bag Paddleclub.dk

Kontakt os

  Kontakt os

  Hverdage: 10:00-17:00
  Weekend: lukket 

  Spørgsmål og svar

  Hvor har du hørt om os?

  Hjælp os med at forbedre vores forretning, ved at fortælle hvor du har stødt på os henne og evt skrive noget feedback.