fbpx

Medlemsskaber i Paddle Club

Alle medlemsskaber går automatisk i bero d. 30 september og starter op d. 1 april.
Du betaler derfor ingenting hen over vinteren. 

Paddle Club - Membership

Med Paddle Club - Membership får du adgang til SUP board, redningsvest og paddle på alle vores lokationer for kun 249kr/md. Der opkræves 49kr i oprettelse, som trækkes seperat efter tilmeldelse. Booking af boards gennemføres gennem vores app eller på hjemmesiden. Medlemsskabet må kun benyttes af indhaveren. 

Paddle Club - Bring your child

Med Paddle Club - Bring your child kan du booke et ekstra board til dit barn under 18år og dit barn kan tages med på ubegrænset SUP ture for 150kr/md.  Medlemsskabet er et tilkøb til Paddle Club - Membership og ansvaret for barnet ligger hos indhaveren af dette. Barnet må ikke booke SUP boards alene.

Kontakt os

Hverdage: 10:00-17:00
Weekend: lukket 

Spørgsmål og svar

MEDLEMSBETINGELSER FOR PADDLE CLUB

Følgende betingelser er gældende for medlemskaber hos PADDLE CLUB:

 

  1. PBS MEDLEMSSKAB, IDENTITET & ANVENDELSE

Et PBS-medlemskab er løbende og fortsætter indtil det opsiges.
Medlemskabet er personligt og må ikke benyttes af eller overdrages til andre. Der pålægges kr. 500,- i gebyr ved misbrug (jf. ovenstående) af et medlemsskab.

For at leje udstyr eller være medlem af PADDLE CLUB skal du være fyldt 18 år. En forældre eller hverve kan leje udstyr til et barn under 18 år. 

 

  1. BETALING OG MANGLENDE BETALING

Alle medlemskaber kræver at du bliver tilmeldt PBS. Hvis en PBS ikke er oprettet korrekt eller utidigt afmeldt, forbeholder vi os retten til at opkræve gebyr på kr. 39,00 i faktura gebyr. Hvis et skyldigt beløb ikke kan blive trukket på din konto til tiden, vil dit medlemsskab blive spærret. PADDLE CLUB forbeholder sig ret til at opkræve det skyldige beløb via advokat eller inkasso. Medlemsskabet vil først blive aktiveret igen, når medlemmet har fremvist dokumentation på betalingen.

 

  1. OPSIGELSE

Ønsker du at opsige dit medlemskab hos PADDLE CLUB skal du sende os en mail til paddleclub.dk@gmail.com

Medlemsskabet kan opsiges med en varsel på løbende måned plus en måned.

 

  1. PAUSE (BERO) OG IGANGSÆTNING

Dit medlemskab er automatisk i bero uden for sæsonen, hvor PADDLE CLUBS servicestationer holder lukket. Dit medlemskab aktiveres automatisk ved sæsonåbning og sættes automatisk i bero ved sæsonafslutning. I beroperioden opkræves du nul kroner.

 

  1. HÅRDT VEJR

PADDLE CLUB anbefaler at man ikke er på vandet i hårdt vejr af sikkerhedsmæssige årsager. PADDLE CLUB vurdere altid om vejret gør, at man ikke bør være på vandet, hvorfor PADDLE CLUB holder lukket i tidsrum med hårdt vejr. Hårdt vejr er en vurderingssag fra PADDLE CLUBs side af og lukning meddeles på PADDLE CLUBs hjemmeside.

 

  1. MISTET UDSTYR

Ved manglende tilbagelevering af udstyr eller beskadiget udstyr forbeholder PADDLE CLUB sig retten til at opkræve kr. 4000 for et SUP board og kr. 500 for en pagaj.

 

  1. ÆNDRINGER

Ændringer til priser, vilkår og betingelser vil blive varslet minimum 1 måned før ændringen træder i kraft via opslag på PADDLE CLUBS hjemmeside og via servicemails. Det er dit ansvar, at PADDLE CLUB til enhver tid har de korrekte kontaktoplysninger, herunder korrekt e-mail, tlf. nummer og adresse

– du kan tilkoble din email hos alle vores mobile service stationer.

 

  1. ANDRE BESTEMMELSER

8.1. Brud på medlemsbetingelser eller PADDLE CLUBs regler
I tilfælde af brud på medlemsbetingelser eller PADDLE CLUBs regler kan PADDLE CLUB til enhver tid afbryde nærværende aftale om et medlemskab med øjeblikkelig virkning. Se regler på vores hjemmeside.

8.3. Privat virksomhed
Det ikke er tilladt at udøve privat virksomhed i forbindelse med dit medlemskab – såsom træningsvejledning, personlig træning eller lign, uden en forudgående aftale. 

8.4. Helbredstilstand og personskade
Al træning sker på eget ansvar. PADDLE CLUB kan forlange fremvisning af lægeerklæring, hvis det vurderes, at træningen kan være sundhedsskadeligt for medlemmet.

8.5. Værdigenstande
PADDLE CLUB anbefaler, at alle genstande af værdi opbevares i en vandtæt beholder. PADDLE CLUB bærer ikke noget ansvar for tab på grund af tyveri eller tingskade på ejendele.

8.6. Øvrige forhold

Der henvises til generelle regler, vilkår og betingelser på PADDLE CLUBs hjemmeside.

Hvor har du hørt om os?

Hjælp os med at forbedre vores forretning, ved at fortælle hvor du har stødt på os henne og evt skrive noget feedback.